هدف کلی این طرح درس آشنایی فراگیران با خواص غذای سالم می باشد.
همچنین هدف های جزئی و رفتاری مختلفی در حیطه های گوناگون در این طرح درس در نظر گرفته شده است .
قبل از شروع تدریس ارزشیابی ورودی انجام داده و با وسایلی که سر کلاس آورده ایم ایجاد انگیزه می کنیم .
این طرح درس مربوط به کتاب علوم تجربی سوم ابتدایی بوده و شامل 5 صفحه می باشد و در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن وجود دارد .
آموزش این درس در هشت گام انجام می شود . یکی از این هشت گام پاسخ به سوالاتی است که آموزگار از ...
پنجشنبه 23 شهریور 1396 | تعداد بازدید : 425 |
نظرات (0)
عناوین آخرین مطالب ارسالی
» دانلود پاورپوینت آرمان ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی درس 25 تاریخ پایه یازدهم
» معرفی سایت فایل های درسی ستا
» راهنمای آموزش علوم تجربی چهارم دبستان | درس سنگ ها
» تحقیق دانش آموزی در مورد معجزات حضرت موسی
» مقاله دانش آموزی با موضوع اسید و باز
» تحقیق دانش آموزی با موضوع نورون های عصبی
» مقاله در مورد فیثاغورس و رابطه عددی آن
» نکات طلایی کتاب ریاضی چهارم دبستان
» دانلود برنامه سالانه بر اساس طرح تدبیر
» طرح درس ریاضی چهارم - تساوی کسرها
» تحقیق دانش آموزی با موضوع چگالی
» طرح درس تدریس درون آشیانه ها
» معرفی سایت فایل های درسی ستا
» راهنمای آموزش علوم تجربی چهارم دبستان | درس سنگ ها
» تحقیق دانش آموزی در مورد معجزات حضرت موسی
» مقاله دانش آموزی با موضوع اسید و باز
» تحقیق دانش آموزی با موضوع نورون های عصبی
» مقاله در مورد فیثاغورس و رابطه عددی آن
» نکات طلایی کتاب ریاضی چهارم دبستان
» دانلود برنامه سالانه بر اساس طرح تدبیر
» طرح درس ریاضی چهارم - تساوی کسرها
» تحقیق دانش آموزی با موضوع چگالی
» طرح درس تدریس درون آشیانه ها